Matkalle ja mökille

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 108

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu
  1. Heti saatavilla AMPIKYY 50 mg tabl 3 fol Lääke
    AMPIKYY 50 mg tabl 3 fol
    6,79 €
  2. Asept 100 ml
    4,34 €

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 108

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

ENSIAPUTARVIKKEET MUKAAN MATKALLE JA MÖKILLE

ENSIAPULAUKKU MUKAAN MATKALLE

Puuttuuko autostasi ensiapulaukku? Oletko muistanut ottaa matka-apteekin kaupunkilomalle ja edulliset aurinkorasvat rantalomalle? Mitä saan ottaa lentokoneeseen mukaan?

Kokoa ensiapulaukku Malmin verkkoapteekista. Ensiapulaukun sisältöön kannattaa varata ainakin laastareita, erilaisia sidetarpeita kuten sideharsoa, ideaalisidettä sekä haavanpuhdistusainetta. Ensiapulaukun sisältö kannattaa varustaa myös pienillä saksilla, punkkiraudalla sekä apteekista ilman reseptiä saatavilla hydrokortisonitableteilla ensiapuna ampiaisen pistoon tai kyynpuremaan. Lisäksi ensiapulaukkuun kannattaa sujauttaa haavateippiä.

Mökin oma apteekki suositellaan päivitettäväksi aina keväisin. Mökin apteekin perusvarustukseen tulisi kuulua ainakin kipu- ja kuumelääkkeet, hydrokortisonivoide, ensiaputarvikkeet, sekä ensiapu kyynpuremaan tai ampiaisenpistoon (Ampikyy, Kyypakkaus). Lasten suosikkeja, eli kuviollisia laastareita kannattaa myös olla mökin varustuksessa.

Lääkkeitä voit tarvittaessa tilata myös verkkoapteekkimme kautta mökkisi lähimpään noutopisteeseen!

Aurinkovoiteet matkalle mukaan

Auringolta suojautumisesta pitää huolehtia, sekä lasten, lemmikkien ja ikääntyvien riittävästä nesteytyksestä. Nestehukan sattuessa nesteytysvalmisteet, jotka sisältävät elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä ja suoloja, ovat erinomainen ensiapu.

Aurinkovoide matkalle

Aurinkovoiteiden lisäksi kaupukilomalle ja rantalomalle kannattaa ottaa mukaan myös ihoa hellivää After Sun –voidetta. Matkalle mukaan kannattaa ottaa myös hydrokortisonivoide, joka voi tuoda apua aurinkoihottumaan, ötökänpuremiin sekä rauhoittamaan palanutta ihoa. Rakkolaastarit voivat pelastaa loman.

Ripulilääkkeitä, ummetuslääkkeitä, särkylääkkeitä ja matkapahoinvointilääkkeitä on hyvä pakata matkalle mukaan. Kaikkia näitä löydät reseptivapaasti Malmin verkkoapteekista. Tarkistathan tuotteiden ja lääkkeiden oikeaoppisen käytön farmaseutiltamme, sekä kohdemaan tuontirajoitukset Tullin sivuilta.

Lentokoneeseen ja erityisesti pitkille lennoille kannattaa ottaa mukaan korvatulppia, käsidesiä, maskeja sekä mahdollisesti kompressiosukat. Nesteytysjuoma lentokoneessa erityisesti pitkillä lennoilla on hyvä idea.

Eri aikavyöhykkeelle matkustettaessa aikaerorasitus on yleinen vaiva. Aikaerorasitukseen löydät apteekista erilaisia tuotteita. Unesta kannattaa muutenkin huolehtia loman aikana. Tarpeeseen voi tulla unimaskit ja korvatulpat.

Asiasanat: ensiapulaukku, mökille mukaan, matka-apteekki, aurinkovoide matkalle, lääkkeet matkalle