Eläimet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 80

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu
 1. AIKA Cartivet + MSM 100 tabl
  37,83 €
 2. AIKA Inupekt forte 60 TABL
  12,33 €
 3. AIKA Vitamax 100 TABL
  13,74 €
 4. APTUS ATTAPECTIN 30 tabl
  15,56 €
 5. APTUS MULTICAT 120 tabl
  14,68 €
 6. Poikkeava toimitusaika APTUS MULTIDOG JAUHE 180 g
  APTUS MULTIDOG JAUHE 180 g
  19,29 €
 7. Poikkeava toimitusaika APTUS MULTIDOG SENIOR 100 tabl
  APTUS MULTIDOG SENIOR 100 tabl
  26,07 €
 8. APTUS NUTRISAL JAUHE 180 g
  14,48 €
 9. APTUS TEHOBAKT JAUHE 140 g
  13,78 €

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 80

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Eläinten hoito 

Eläintenhoitoon löytyy apu helposti Malmin apteekista. Muun muassa eläinten loisten eli matojen häätöön, sekä punkkien ja muiden ulkoloisten torjuntaan löytyy valmisteita apteekista ilman reseptiä. Valikoimassamme on lisäksi koirien hygieniatuotteita sekä lemmikkien parhaat lisäravinteet. Malmin verkkoapteekista löytyy muun muassa näille lemmikeille tarkoitettuja itsehoitovalmisteita: hevoset, kanit ja jyrsijät, kissat, koirat ja muut eläimet. 

Oma hammastahna eläimelle 

Ihmisten hammastahnaa ei suositella käytettäväksi lemmikeille. Ihmisen hammastahnassa oleva fluori voi nieltynä ärsyttää lemmikin vatsaa. Siitä syystä eläimelle on tärkeää käyttää vain eläimille tarkoitettuja hammastahnoja. Kissoille sekä koirille löytyy omia hammastahnoja 

Hammaspesu on syytä aloittaa jo pennusta alkaen, jotta eläimen hampaiden pesu muodostuu rutiiniksi. Eläimen hampaiden hoito on edellytys puhtaalle suulle. 

Puhdista eläimen korvat vaikusta 

Lemmikin korvien puhdistusta ei kannata tehdä turhaa. Eläimen korvat voivat ärsyyntyä liian aktiivisesta puhdistuksesta. Jos korvissa näkyy selvästi jotain putsattavaa, voi huuhtelu olla paikallaan. Anivox korvahuuhde eläimelle puhdistaa korvat tehokkaasti. Myös korvanlehdet kannattaa pyyhkäistä putsauksen yhteydessä. 

Eläimen ulkokorvantulehdus on yleinen vaiva, joka vaatii eläinlääkärissä käyntiä. Yleisimpiä eläimen korvatulehduksen oireita ovat kutina, korvakäytävän punoitus, turvotus ja korvan aristus. Pään ravistelu, hankaus tai korvan rapsutus voivat olla merkkejä eläimen ulkokorvantulehduksesta. 

Pese lemmikin turkki säännöllisesti  

Säännöllisellä shampoopesulla pidät lemmikin turkin puhtaana. Hellävaraisia eläinten shampoita on saatavilla koirille sekä kissoille sopivia. Aptus Helläpesu soveltuu hyvin niin koirien kuin kissojenkin turkille. 

Lemmikin madotus eli sisäloishäätö 

Loishäätöön on saatavilla itsehoitolääkkeitä eri muodoissa. Tabletit ja pastat ovat suosituimpia matolääkkeitä koirille ja kissoille. Kysy tarkemmat ohjeet annostelusta ja tuotteen valinnasta meiltä Malmin apteekista. Eläimen turhaa madotusta on syytä välttää. Kysy tarkemmat ohjeet eläinlääkäriltäsi. 

Eläinten punkkikarkotteet 

Punkkikarkotteet kissalle ja koiralle ovat yleisesti turkkiin annosteltavia valeluliuoksia. Koirille ja kissoille käytettäviä punkkipantoja on myös saatavilla. 

Koirien punkkihäätöön tarkoitetut valmisteet voivat olla kissalle hengenvaarallisia. Taloudessa, jossa on kissoja sekä koiria, tulisi valmisteen valinnassa ja annostelussa noudattaa erityistä varovaisuutta. Loishäätöliuokset ovat myrkyllisiä myös lapsille, joten punkkikarkotteen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lapsitalouksissa. Samat punkkikarkotteet eivät sovi kaikille. Varmista aina apteekin henkilökunnalta, minkälainen punkkikarkote olisi eläimellesi sopiva. Osa punkkipannoista on haitallisia vesistöille, joten paljon uiville koirille punkkipannat eivät sovi.  

Asiasanat:

lemmikinhoito
eläintenhoito
punkkikarkote koiralle
paras punkkikarkote koiralle

koiran madotus

Eläinlääkkeistä löytyy apua eläinten sisäloisten (matojen) häätöön sekä punkkien ja muiden ulkoloisten häätöön.