Apteekkikosmetiikka

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 236

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu
 1. Poikkeava toimitusaika A-Derma Cutalgan 100 ml
  A-Derma Cutalgan 100 ml
  16,31 €
 2. Poikkeava toimitusaika A-Derma Cytelium drying spray 100 ml
 3. Poikkeava toimitusaika A-Derma Exomega Control balm 200 ml
 4. Heti saatavilla ACO BODY Caring Shower Oil Pumppupullo hajustettu 400 ml Ale
  ACO BODY Caring Shower Oil Pumppupullo hajustettu 400 ml
  Tarjoushinta 11,00 € Normaalihinta 15,04 €

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 236

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Apteekin ihonhoitosarjat - Apteekkikosmetiikan parhaat Malmin verkkoapteekista!

Apteekin ihonhoitosarjoista saat parhaat ja laadukkaimmat tuotteet, jotka sopivat omiin ihonhoitorutiineihisi. Apteekkikosmetiikan parhaasta valikoimasta löytyy kaikille ihotyypeille muun muassa puhdistustuotteet, kasvovedet ja seerumit.  Apteekkikosmetiikkavalikoimastamme löydät myös kosteuttavia ja hoitavia päivä- ja yövoiteita jokaiselle ihotyypille.Dermatologisesti testatut tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat herkästi reagoivalle ja allergiselle iholle. Apteekin ihonhoitosarjoista esimerkiksi Cerave ja La Roche-Posay sopii herkälle iholle.

Apteekkikosmetiikka herkälle iholle

Herkkä iho ei ole varsinaisesti ihotyyppi. Minkä tahansa ihotyypin omaava henkilö voi tuntea kärsivänsä ihon herkkyydestä. Kireys, kutina tai kirvely ovat herkän ihon oireita. Sääolosuhteiden tai hikoilun aiheuttamat oireet ovat usein punoitus ja polttelu.

Osa apteekin ihonhoitosarjoista ovat herkälle iholle suunnattuja, ja hajusteettomat tuotteet ovat yleisesti hyvin siedettyjä. Säilöntäaineeton Avéne Tolerance Cream on kosteusvoide todella herkälle iholle.

Muita suosittuja herkän ihon apteekkikosmetiikkasarjoja ovat ainutlaatuista Rhealba®-kauraa sisältävä A-Derma ihotautilääkärien laajalti suosittelemat Avéne ja La Roche-Posay.

Kuivan ja pintakuivan ihon hoito

Jos suihkusta tullessasi ihoasi kiristelee ja hapuilet nopeasti kohti peilikaapissa odottavaa kasvovoidetuubia, ihosi on todennäköisesti kuiva. Kuiva ja pintakuiva iho saa kosteutta vesipohjaisista, kevyistä hoitotuotteista, esimerkiksi kosteuttavasta kasvovedestä ja seerumista. Kosteutustuotteen jälkeen kuivaa ihoa on tärkeää ravita kasvovoiteella ja tarvittaessa ravitsevalla kasvoöljyllä.

Asiakkaiden kuivan ja pintakuivan ihon suosikkeja löydät seuraavilta tuotesarjoilta: ACO, Atopik Sensitive- ja Hydrate-linjat, Avéne, Bellavita, CeraVe, Eucerin jaLa Roche-Posay

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoito

Rasvoittuvan ihon hoidon ihonhoitorutiineihin kuuluu oikeanlaisen puhdistustuotteen käyttö sekä ihon kosteutus laadukkaalla apteekkikosmetiikalla. Suosittuja apteekkikosmettiikkasarjoja rasvoittuvalle iholle ovat Vichy Dermablend, Avene Cleanance  sekä ACO Spotless

Rasvoittuva iho voi myös kärsiä pintakuivuudesta, jolloin ihon kosteuttamiseen pitää kiinnittää erityistä huomiota. Tietyt aknelääkkeet voivat kuivattaa ihoa ja limakalvoja. Avene Cleanance -sarjasta löydät sopivat, ihotautilääkäreiden suosittelemat puhdistus- ja hoitotuotteet kasvojen ihon hoitoon.

Muita rasvoittuvalle iholle sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita löydät seuraavilta tuotesarjoilta: ACOLa Roche-Posay, Avéne, Sebamed, Vichy

Apteekkikosmetiikkaa ikääntyvälle iholle

Ikääntyneen ihon syy on kollageenin tuotannon hidastuminen. Iho ei sido tarpeeksi kosteutta, ja yhdessä kollageenin vähenemisen kanssa iho kuivuu ja veltostuu. Myös talin tuotanto heikkenee, ja aiemmin rasvoittunut iho voi tuntua kuivalta.

Kaikille ihotyypeille sopivan Avene Physiolift -hoitolinjan laadukkaat raaka-aineet vastaavat herkän aikuisen ihon tarpeisiin. Vichyn Dermablend -hoitolinja on edistyksellinen anti-age -tuotesarja

Asiasanat: 

apteekkikosmetiikka

rasvoittuva iho

epäpuhtaan ihon hoito

herkkä iho

apteekki ihonhoito

ihonhoito